"Ny uafhængig portal til vandglade mennesker..."

 
shopping guide

Få dit eget "livsnyder"foto med på vores forside under temaet:

"Badevand for livsnydere"

Har du lyst til at få dit eget foto af din swimmingpool, spapool, eller jaccuzzi gengivet på vores forside, er fremgangsmåden følgende:

  • Send dit billede på e-mail (ej klikbar pga. spam). Dit foto skal være 300 pixels bredt og maksimum 225 pixels højt. Dvs. det må gerne være eksempelvis 200 pixels højt, blot det stadig er 300 pixels bredt. Fotoet skal være uden ramme og skal være af formatet gif eller jpg. Størrelsen på fotoet er ikke så væsentligt, idet vi selv reducerer det til ca. 25 kb.


  • Fotoet skal være ledsaget af en e-mail, der indeholder tilladelse fra alle personer, der er afbilledet, så billedet må offentliggøres på www.poolguide.dk. Alle børn under 15 år, der er afbilledet på fotografiet, skal have tilladelse fra en forælder. Disse tilladelser er nødvendige for at overholde lovgivningens regler på området.

  • Temaet som er "Badevand for livsnydere"; skal overholdes, men ellers er der frit valg. Fotoet må ikke være af stødende karakter og censureres af poolguide.dk,  forinden det bliver bragt på websitet.

  • Fotografiet vil være på forsiden i ca.1 uge. Nedenfor har vi vist eksempler på fotos, som måske vil inspirere dig til dit motiv.

Nedenfor er tidligere viste livsstilsfoto.

 

 

   

<=Tilbage til "Forsiden"

 

Poolguide.dk
© 2009. Poolguide.dk